Skip to Content
Schwarzkopf Professional Global Ambassadors

FÖRETAGSSUPPORT

#TOGETHERWESTAND

#TOGETHERWESTAND bygger en bättre framtid för alla och envar.

Det är tuffa tider nu och vi vill berätta för våra uppskattade kunder att vi finns här för dig!

En salong är mer än bara behandlingar: frisörer skapar vackert hår för hand men är även vänner och terapeuter. Frisörer finns där för att hjälpa till att fira livets stora händelser; att bygga upp självförtroende under både bra och dåliga tider. Frisörer vårdar långvariga relationer med sina kunder – de finns alltid där för dem.

Men pandemin har vänt upp och ned på allt det här och vår verklighet. För många av oss kommer världen förmodligen aldrig att bli riktigt densamma. Vi förstår att du som vår viktiga kund står inför helt nya utmaningar på sina salonger och vi hoppas från djupet av vårt hjärta att du står stark under de här osäkra tiderna.

Men vi lyckas genom att vi samarbetar – du som stolt, kreativ frisör och vi som ett team som är engagerade i ditt välmående, engagerade i att hjälpa dig att fortsätta göra det du älskar – att skapa VACKERT HÅR!

Som din partner kommer vi att göra allt vi kan för att ge dig bästa möjliga affärsstöd för att ta dig genom denna kris, och ge dig information och inspiration via vår webbplats, våra appar och sociala kanaler.

Black and White Image of Collection of Hairdressers

MILJÖ OCH HÄLSA

Utbrottet och spridningen av covid-19 har lett till att salonger har stängt på grund av riktlinjer för social distansering. I takt med att salongerna öppnar upp krävs högre nivåer av hygien och ytterligare standarder för hälsa och säkerhet för att återuppbygga kundernas förtroende och lojalitet. Behandlingar som använder rakhyvlar, saxar, kammar, hårnålar och hårnålar klassificeras redan som infektionsriskprocedurer eftersom dessa föremål oavsiktligt kan tränga igenom huden. Hudinfektioner i hårbotten och på halsen kan spridas genom hårvård.

Syftet med det här dokumentet är att ge en uppsättning rekommendationer för att höja standarden på frisörsalonger. Dessa omfattar implementering av bästa praxis för hygienrutiner för personalhygien, rengöring av utrustning, lokalvård och arbetsmiljö.

You need to accept cookies to play this video

HÅLLBARA SALONGSRUTINER

En snabbguide om hur du skapar en säker och hållbar salongsupplevelse efter pandemin.

Schwarzkopf Professional Salon Interior