För allt du behöver finns redan i färgen.

IGORA ROYAL REDS Model with Red Curly Hair
#BeIGORA Brand Message and IGORA ROYAL Permanent Color Creme Product Box
#BeIGORA

FÄRGEXPERTENS VAL AV PERMANENT FÄRG

IGORA erbjuder högpresterande produkter som miljontals frisörer och färgexperter världen över har testat, använder och litar på. IGORA strävar efter att ge varje enskild frisör och färgexpert möjlighet att skapa de vackraste lookerna, utforska alla aspekter av sin kreativitet och lyfta fram kundernas individuella skönhet. IGORA gör det möjligt för varje färgexpert att vara exakt den de vill vara.

SAMMA BEPRÖVADE FORMULA.
NY LOOK PÅ UTSIDAN.

Utvändigt har IGORA ROYAL genomgått en fullständig förvandling med en moderniserad design och mer hållbara förpackningar. Men du kan ändå lita på att det är samma högpresterande och pålitliga formula inuti!

  • Resultat exakt som färgtofsen
  • Pålitligt, jämnt och glänsande färgresultat
  • Lång hållbarhet
  • Heltäckande portfölj möjliggör alla färgbehandlingar

Vår omfattande portfölj har strömlinjeformats från tretton till fem serier, vilket skapar intuitiva undergrupper med totalt 143 olika nyanser. IGORA ROYALs ikoniska röda förpackning har bibehållits för basserien. Förpackningarna för våra tekniska serier är fortfarande lätta att känna igen med sina distinkta färger: IGORA ROYAL Highlifts, IGORA ROYAL Fashion Lights, IGORA ROYAL Absolutes och IGORA ROYAL Silver Whites.

IGORA ROYAL Permanent Color Creme Product Box and Tube
#BeIGORA

You need to accept cookies to play this video

VAR GRÖN. VARA MEDVETEN.

VAR MER MED MINDRE

#Hållbarhet
IGORA ROYAL Permanent Color Cream Box and Tube with Annotations

You need to accept cookies to play this video

Hållbarhet är Viktigt

Med hållbarhet i fokus har vi inte tagit några genvägar när vi gjorde om designen av IGORA ROYAL-förpackningen. Vi strävar efter att göra MER med ett MINDRE miljöavtryck.

Var och en av våra IGORA-färgserier använder följande material:

*baserat på 2019 års försäljningskvantiteter.

IGORA ROYAL Tubes Sustainability Infographic

Tub – 100 % återvunnen aluminium:
Det innebär en besparing på 350 ton aluminiumråvara per år*

IGORA ROYAL Tubes Sustainability Infographic

Kork – 100 % återvunnen plast:
Det innebär en besparing på 80 ton nytillverkad plast per år*

IGORA ROYAL Tubes Sustainability Infographic

Förpackning – minst 92 % återvunnen kartong:
Det innebär en besparing på 340 ton pappersråvara per år*

IGORA ROYAL-TEKNOLOGI ATT LITA

SAMMA HÖGPRESTERANDE FORMULA

IGORA ROYAL fortsätter att leverera kraftfulla färgresultat tack vare sin oförändrat ikoniska formula som ger fantastiska resultat exakt som färgtofsen och med upp till 100 % täckförmåga, otrolig färgintensitet och resultat du kan lita på – varje gång.

Den integrerade IGORA ROYAL High Definiton-teknologin består av högpresterande färgpigmentmatriser för att ge tydliga toner, förbättrade resultat exakt som färgtofsen, förstärkt färgintensitet och perfekt täckförmåga.

Lipidbärare förstärker pigmentpenetrationen och kapslar in färgen genom att försegla hårets yta så att färgen håller längre.

RESULTAT: ÄKTA FÄRG I HD

IGORA ROYAL Technology Colour Pigment Matrices
1. Färgpigmentmatriser för färgprecision
IGORA ROYAL Technology Lipid Carriers on Hair Shaft
2. Lipidbärare för förstärkt penetration
IGORA ROYAL Technology Sealed Hair Surface
3. Förseglar hårets yta så att färgen håller längre
IGORA ROYAL Technology Result on Hair Shaft
4. Resultat: Äkta färg i HD
Se själv den kraftulla prestandan av vår IGORA ROYAL sortiment: titta på våra teknologi- och produktdemo filmer här nedan!
Be the Colourist you want to be. Because everything you need is already inside.
LÄR KÄNNA

PRODUKTSORTIMENTET

VANLIGA FRÅGOR OM: IGORA ROYAL

Nej, formulan och färgresultatet är fortfarande desamma. Det är bara förpackningsmaterialet och utseendet som har förändrats. Du kan förvänta dig samma högpresterande och pålitliga formula med färgresultat som ser exakt ut som färgtofsen: jämnt och glänsande färgresultat och överlägsen hållbarhet.

Vi har anpassat vår IGORA ROYAL-portfölj med en ny sortimentsstruktur och tydliga färgvärldar för enklare hantering. Nu har vi fem olika serier som innehåller allt du behöver för att utföra en perfekt färgbehandling: från klassiska IGORA ROYAL permanenta basnyanser till våra fyra tekniska serier för specialbehandlingar (IGORA ROYAL Highlifts, IGORA ROYAL Fashion Lights, IGORA ROYAL Absolutes och IGORA ROYAL Silver Whites).

Ja, den fungerar på alla IGORA-produkter, inklusive våra lättfärger (IGORA Vibrance) (demi) och toningar (IGORA Expert Mousse) (semi) som använder samma numreringssystem. Det gör det enkelt att arbeta med dualapplicering för en äkta färgmatchning mellan de olika IGORA-serierna.

Vi har satsat på enkelhet och har skapat ett system som är supereffektivt och enkelt att använda. Vårt system bygger på en kombination av upp till tre siffror. Siffran före bindestrecket (5-) anger nyansens djup och talar om det perfekta utgångsläget välja för att uppnå ett resultat exakt som färgtofsen. Den första siffran efter bindestrecket anger primära tonriktning (den dominerande nyansen). Den andra siffran efter bindestrecket anger sekundär tonriktning (den sekundära färgen).

Nej, tubens innehåll är detsamma (60 ml), men vi använder ett mer hållbart förpackningsmaterial. Tuben är nu tillverkad av 100 % återvunnen aluminium vilket sparar 350 ton nytt aluminium per år*.

*Baserat på 2019 års försäljningsvolymer.

IGORA ROYAL-serien erbjuder en omfattande och mångsidig portfölj med 143 olika nyanser, från naturnyanser med upp till 100 % täckförmåga till spännande modetoner med upp till 70 % täckförmåga – oavsett om det är trendigia färger, lockande guldtoner, intensiv choklad eller vackra röda nyanser. Dessutom erbjuder IGORA ROYAL-portföljen tekniska serier som täcker alla kunders behov: IGORA ROYAL Absolutes för moget hår, IGORA ROYAL Highlifts för uppljusning, IGORA ROYAL Fashion Lights för slingbehandlingar eller IGORA ROYAL Silver Whites för att tona och förfina grått hår.

Genom att ständigt förse marknaden med innovationer har IGORA lyft fram färgspecialister och frisörers kreativitet – i över 50 år.

IGORA ROYAL and IGORA VIBRANCE products
Black and white portrait of igora royal colourists

MÖT FÄRGSPECIALISTERNA

Lär känna färgexperterna som ligger bakom IGORA ROYAL lookerna och hur de skapar den nya färgportfolion.

Color Enablers hair products groupshot

COLOUR ENABLERS

Bemästra dina salongsfärgbehandlingar på bästa sätt med vårt color enablers sortiment och skapa en perfekt grund för färgbehandlingar samtidigt som håret, huden och hårbotten skyddas.