Skip to Content

DINA COLOUR ENABLERS

Erbjud de bästa färgbehandlingar till dina kunder.

Color Enablers groupshot
Colour Enablers Product Selection

PERFEKT HÅRKVALITÉ FÖR VACKRA FÄRGRESULTAT!

Ta dina färgbehandlingar till nästa nivå genom att erbjuda ett omfattande och heltäckande supportkit för att bemästra alla typer av färgbehandlingar och ge den perfekta salongsupplevelsen.

Dagens kunder blir alltmer krävande och har högre förväntningar: de vill ha bättre hårkvalitet utan att kompromissa med färgresultatet. Hårbotten och hud blir allt viktigare och de vill ha råd från någon de litar på om vad som fungerar bäst för just deras hår, hårbotten och hud.

Vi har tagit fram en serie produkter som gör att du kan uppgradera dina salongsbehandlingar och ta hand om varje kunds hår, hud och hårbotten.

Det är viktigt att optimera alla steg i färgbehandlingen för det perfekta färgresultatet:

STEG 1 – Skapa en perfekt grund innan du börjar färgbehandlingen

STEG 2 – Skydda håret, hårbotten och huden under färgbehandlingen

STEG 3 – Försegla håret efter färgbehandlingen

HITTA DIN PRODUKT

VANLIGA FRÅGOR OM: COLOR ENABLERS

Skin Protect är framtagen för att skydda huden mot färg, samma sak händer om produkten appliceras på håret. Skulle en liten mängd av produkten råka appliceras vid hårfästet – kommer det inte att påverka färgreslutatet.

Hair Sealer har en lägre viskositet vilket gör att fördelning och applicering i håret går väldigt enkelt och snabbt. Formulan, med ett pH-värde mellan 4,3 – 4,8 och Fiber 3+ teknologi, säkerställer att Hair Sealer ger resultat på bara 30 sekunder.

Efter appliceringen av Scalp Protect kommer håret att vara lite fuktigt. För att kunna applicera färgbehandlingen så bör håret vara torrt. Scalp Protect fungerar också bäst när den torkat in, som ett sprayplåster.

Om hårbotten redan är irriterad, rekommenderas inte att genomföra någon färgbehandling. Scalp Protect ändrar inte på den rekommendationen eftersom den inte hindrar färg att komma ikontakt med hårbotten. Formulan med Derma Protection Complex, innehåller Allantoin och Pantenol, och fungerar som en mild barriär för att skydda obalanserad hårbotten under färgbehandlingdn och hjälper till att förhindra irritation.

Därför är den utformad för att användas på normal, torr och känslig hårbotten för att garantera perfekt resultat.

Det kelaterande medlet som finns i Hair Primern är syra som i kombination med glycerin skapar MircoPur-teknologin.

Hair Primern med MicroPur-teknologin hjälper till att neutralisera föroreningar och metalljoner och förhindra att den efterföljande färgbehandlingen blir ojämn, vilket kan leda till färgavmattning och färgskiftningar. Keratinkomplexet hittar och fyller i ojämna partier och skapar en jämn, balanserad håryta samt stärker hårets fibrer ytterligare. Det medför att det går snabbare och blir en mer jämn färgapplicering.

TIPS FÖR ATT GE EN PERFEKT FÄRGKONSULTATION

Vårt heltäckande supportkit, Color Enablers, är framtaget för att hjälpa frisörer att bemästa alla färgbehandlingar. Följ dessa professionella tips för en proffsig konsultation!

UTFORSKA VÅR VÄRLD AV SKÖNHET